در رقابت های آشپزی که میان 24 سرآشپز مشهور در نمایشگاه بین المللی غذا در شهر لیون برگزار شد، دانمارک توانست جام طلای این رقابت ها را از آن خود کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آلمان، در این رقابت ها که به گفتۀ پل بوکوس، سرآشپز مشهور فرانسوی و بینانگذار این رقابت ها، به مثابه جام جهانی آشپزی است، سوئد به مقام دوم دست یافت و آشپزی از کشور نروژ نیز جام برنز را از آن خود کرد.
رقابت ها میان این 24 سرآشپز طی دو روز سه شنبه و چهارشنبه بمدت نزدیک به شش ساعت برگزار شد. علاوه بر جام طلایی این رقابت ها، "راموس کوفود" جایزۀ نقدی 20 هزار یورویی را نیز از طرف هیات داوران دریافت کرد. این سومین بار است که این سرآشپز دانمارکی در این رقابت ها جایزۀ "بوکوس" را از آن خود می کند.
گفتني است، رقابت های آشپزی "بوکوس" بیش از ده سال است که برگزار می شود. رستوران زنجیره ای بوکوس از شناخته شده ترین رستوران های بین المللی است.
منبع : www.yjc.ir
باشگاه خبرنگاران جوان


وبلاگ برتر در تاپ بلاگر


نظرات شما عزیزان: